Van content naar publicatie

Zonder content ook geen publicaties, content is tegenwoordig een van de belangrijkste onderdelen in de manier hoe wij informatie met elkaar delen. Het is een essentieel onderdeel van onze communicatie. Publishmeister helpt je structuur te bieden in het proces van content naar diverse publicatie platformen.

Publishmeister is de spin in jouw content productie

Publishmeister kun je zien als een drietrapsraket. Eerst maak je content, daarna plaats je deze in de juiste projecten, ook wel uitingen (zoals magazine, krant, e-nieuwsbrief, website enz.). En als laatst helpt Publishmeister het publicatieproces zo simpel mogelijk te maken. Gewoon met 1 druk op de knop.

In Publishmeister kunnen (externe) redacteuren, schrijvers, fotografen hun content verzamelen en structuren. Publishmeister zorgt voor het overzicht zodat je precies weet wat je waar moet invullen.

Vanuit de gemaakte content worden deze artikelen in diverse projecten geplaatst. Zoals natuurlijk periodieken, e-mail nieuwsbrieven, LinkedIn, facebook. Maar ook maatwerk uitingen zijn mogelijk. Vanuit daar kan de redactie al een globale indeling maken, feedback verzamelen en uiteindelijk het project uitzetten naar de daadwerkelijk publicatie.

Een oplossing opmaat ingesteld

Elke organisatie werkt anders en heeft daarin ook andere behoeftes. Binnen de basis van Publishmeister zijn voor elk bedrijf hun eigen instellingen in te stellen. Denk bijv. aan de juiste rubrieken, eigen artikel statussen enz.

Laat de schrijver, schrijver zijn
Publishmeister vindt dat de schrijver zich volledig moet kunnen focussen op het verhaal! Dit betekent de tools waarmee gewerkt wordt eenvoudig en overzichtelijk moet zijn. Je moet ten allertijden weten en zien waarmee je bezig bent. De opbouw van onze app is dan ook heel helder en intuïtief.

Structuren en voortgang

Publishmeister zorgt voor structuur in jouw content creatie.  Om met Publishmeister te werken moet je aan aantal dingen weten voordat je het verhaal invoert. Ten eerste wat is de titel en in wat voor uitgave moet die geplaatst worden. Dit kan een krant zijn maar ook op de website of via een social mediakanaal. Dit kun je allemaal aangeven en toekennen. Vaak zijn de publicatiedata’s al bekend en hoeft je het artikel alleen maar hieraan te koppelen. Dit doe je eenvoudig door op het knopje koppelen te drukken.